De voorbereiding

 15 november 2021 wordt de datum!

Op 20 september komt er eindelijk positief reisnieuws uit de USA  "early november" mogen we weer reizen naar de USA mits gevaccineerd. Hoewel er nog geen exacte datum is hebben we wel het vertrouwen dat we nu echt die kant op kunnen en ons nieuwe huis in het echt kunnen zien.

Begin februari 2020 zijn we voor het laatst naar Florida geweest en toen besloten om te investeren in een nieuw te bouwen vakantie villa op Solterra resort met als doel deze te verhuren en ook zelf vakantie te kunnen vieren. Het idee in februari was om in april terug te komen om alles definitief te maken maar dit liep uiteraard anders. We hebben wel besloten het project door te zetten maar uiteraard alles digitaal geregeld, van de "notaris" in de USA, het openen van een bank rekening, contacten leggen met het management bureau en het inrichten van het huis.

Om die reden hebben we ook een behoorlijk aantal vouchers of verzette vluchten openstaan klaar om te gaan als de grenzen weer openen.

Op 20 september lijkt 15 november een realistische datum is ons huis toevallig ook een weekje vrij en besluiten dan snel om de vouchers weer om te zetten naar tickets. Een goed besluit wan de prijzen gaan in de komende dagen flink omhoog. We vliegen met Delta en KLM via Boston naar Orlando en terug via Atlanta naar Amsterdam

Op het forum van alles America vinden we goede tips in combinatie met de American express platinum card een full size auto uit de executive line te boeken voor $ 336 een hele goede prijs voor dit moment.

Voor ons verblijf reserveren we in het systeem een "owners visit" en zo staan de grote dingen vast.

Hoewel het heel jammer is dat onze dochters niet mee kunnen voor dit weekje (gelukkig gaan we 27 december weer die kant op en hebben ze wel vakantie) is het ook heel leuk dat we deze week mijn moeder en schoonouders mee kunnen nemen. Voor hen alledrie wordt het de eerste keer in de Verenigde Staten.

Als afgelopen vrijdag de datum van 8 november als openingsdatum genoemd wordt kunnen we echt alles gaan plannen. We regelen nieuwe ESTA's, testafspraken en plannen een avond om alles door te nemen.



 

Reacties